Bales Perdudes al complet

balesperdudesFinalment hem penjat tots els programes disponibles de “Bales Perdudes” al blog de Ràdio Bala realitzats durant aquests dos anys i 3 mesos d’existència. Vora una quarantena de programes que amb més o menys contingut i amb més o menys encert intenten transmetre una interpretació de la realitat des d’una òptica anarquista i alliberadora.

Així que si tens temps i ganes d’escoltar les opinions de diverses bales perdudes sobre temàtiques tan diverses com l’amor lliure, la realitat de Palestina, l’alliberament animal o l’ecologia revolucionària, dónat’ un tomb pel nostre blog a:

https://radiobalamanresa.wordpress.com/bales-perdudes/Llastimosament, alguns podcasts s’han  perdut per problemes tècnics (o problemes amb el tècnic, com solem dir). A saber: el programa sobre okupació, un altre sobre l’altra Rússia revolucionària (la de Makno i Kronstadt), l’anàlisis electoral de les eleccions del novembre del 2011 i el monogràfic sobre l’Àfrica.

Agraïr enormament a totes aquelles que d’una o altre manera ens ajuden i han ajudat a fer el programa i en especial a Ràdio Bala i als seus oients per aguantar-nos!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: